Перейти до основного вмісту
Logo print

Розумні вироби Netatmo | Legrand Україна

Розумна станція моніторингу якості повітря

Розумна станція моніторингу якості повітря


ЖИВІТЬ У ЗДОРОВІШОМУ ДОМІ ЗА ДОПОМОГОЮ РОЗУМНОГО МОНІТОРА ЯКОСТІ ПОВІТРЯ В ПРИМІЩЕННІ.

 

Керуйте своїм внутрішнім середовищем

Температура, якість повітря, вологість і рівень шуму: розумний монітор якості повітря в приміщенні надає ключову інформацію про ваш будинок у режимі реального часу, а також персоналізовані поради.

 

Отримуйте сповіщення, якщо в повітрі відбудуться зміни

Внутрішній монітор надсилає вам сповіщення зі смартфона про погіршення якості повітря в навколишньому середовищі. Забагато CO₂? Пора відкривати вікна! Натиснувши верхню частину монітора, ви отримуєте швидке зведення якості повітря в реальному часі

 

Ідеальний партнер для кращого нічного сну

Здорове повітря у вашій спальні має вирішальне значення для хорошого нічного сну. Розмістіть монітор у кожній кімнаті вашого будинку, щоб покращити свій комфорт.

 

Покращуйте своє робоче середовище

Навколишнє середовище має прямий вплив на рівень вашої концентрації. За допомогою розумного монітора якості повітря в приміщенні ви можете створити продуктивне робоче середовище вдома.

 

Слідкуйте за якістю повітря у вашому домі та створюйте здорове середовище

Здорове середовище допомагає почуватися чудово. Головні болі, втома, алергія та астма можуть бути викликані навколишнім середовищем. Проаналізуйте ключові параметри вашого будинку, щоб жити в здоровому просторі за допомогою додатку Netatmo Healthy Home Coach.

Розумний відеодзвінок від Netatmo

Розумний відеодзвінок


НІКОЛИ БІЛЬШЕ НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ВІДВІДУВАЧА АБО ДОСТАВКУ З РОЗУМНИМ ДВЕРНИМ ВІДЕОДЗВІНКОМ

 

Слідкуйте за вхідними дверима, навіть коли вас нема вдома!

Розумний дверний відеодзвінок сповіщає вас як тільки приходить відвідувач. Ви можете бачити його наживо на своєму смартфоні і навіть розмовляти з ними незалежно від того, перебуваєте ви вдома чи на іншому кінці світу.

 

Уникайте непотрібних сповіщень

Тварини, машини, опале листя... не турбуватимуть вас без причини. За допомогою функції виявлення особи ви отримуєте сповіщення лише для відвідувачів. А щоб бути впевненим, що ви контролюєте потрібний простір, виберіть зону, яку ви хочете контролювати за допомогою функції «Зони оповіщення»!

 

Отримуйте високоякісні кадри в будь-який час

Відео Full HD з інфрачервоним баченням забезпечує чіткі кадри вдень і вночі. Функція HDR пом'якшує різкі зміни освітлення, щоб ви могли бачити навіть проти сонця. Формат портретного відео 9:16 дозволяє бачити своїх відвідувачів в повний зріст, включаючи пакети, залишені на порозі!

 

Безпечне керування своїми даними

Для безпеки та спокою ваші відео зберігаються на карті microSD, що входить до комплекту, локально або безпосередньо у вашій особистій хмарі. Крім того, ваш додаток оновлюється автоматично, без підписки та додаткових платежів.

 

РОЗУМНИЙ ДВЕРНИЙ ВІДЕОДЗВІНОК СУМІСНИЙ З ОСНОВНИМИ ГОЛОСОВИМИ ПОМІЧНИКАМИ: ALEXA AMAZON, GOOGLE ASSISTANT, APPLE SIRI

Розумна вулична камера

Розумна вулична камера


ОТРИМУЙТЕ СПОВІЩЕННЯ В РАЗІ ВТОРГНЕННЯ НА ВАШУ ТЕРИТОРІЮ ЗА ДОПОМОГОЮ РОЗУМНОЇ ВУЛИЧНОЇ КАМЕРИ

 

Отримуйте сповіщення в режимі реального часу

Ваша розумна вулична камера знає різницю між людиною, транспортним засобом і нешкідливим рухом. Просто виберіть про які події ви хочете отримувати сповіщення.

 

Виберіть зони, які ви хочете контролювати

Збережіть налаштування сповіщень і визначте області, які ви хочете контролювати за допомогою функції «Зони оповіщення».

 

Камера, створена для тривалого використання

Створена для тривалого використання, ваша розумна зовнішня камера була розроблена, щоб витримувати час і погоду. Вона виготовлена із захищеного від ультрафіолетового випромінювання алюмінію, скла та пластику відповідно до стандарту гідроізоляції HZO, тому може витримувати будь-які погодні умови.

 

Використовуйте систему розумного освітлення

Ваша розумна вулична камера має вбудовану систему освітлення, яка стане в нагоді в різних ситуаціях. Якщо камера виявить людину, то включиться світло, яке може відлякати зловмисників, а також освітити вам шлях в темний час доби. Освітлення можна включити вручну з додатку або налаштувати на включення при виявленні людини, автомобіля або тварини.

 

Повна безпека даних

Для безпеки та спокою ваші відео обробляються локально та зберігаються на зашифрованій карті micro SD. Коли ви хочете отримати доступ до відзнятого матеріалу, камера надсилає відео на ваш смартфон через захищений VPN. Якщо ви віддаєте перевагу зберіганню свого контенту в хмарі, це теж реально! Ви можете зберігати свої відео у своїй обліковці Dropbox або на особистому FTP-сервері.

 

Слідкуйте за своїм будинком без передплати

Зберігання відео та всі функції вашої камери доступні без підписки та будь-яких додаткових платежів.

Додаток "HOME+SECURITY" оновлюється автоматично.

КАТАЛОГИ


Міжнародний каталог 2023-2024
pdf133.64 МБ

БЕСТСЕЛЕРИ