Перейти до основного вмісту
Logo print

Програмне забезпечення та додатки | Legrand Україна

ДОДАТОК HOME + CONTROL

Legrand Home + Control призначений для керування розумним будинком з виробами серій ЕІВ with NETATMO. 

Керуйте освітленням та енергоживленням з будь-якого місця за допомогою цього додатку та голосових помічників. Почніть з розумного шлюзу, потім замініть існуючі вимикачі, світлорегулятори та розетки на розумні проводові вимикачі і розетки, додайте безпроводові пульти керування.

КОМФОРТ 

Вмикайте світло, куди б ви не пішли, щоб отримати комфорт та насолоджуватись життям. БЕЗПЕКИ Заплануйте світло на час вашого приїзду або приглушіть світло, щоб безпечно орієнтуватися в будинку вночі. ЗРУЧНІСТЬ Зручно плануйте автоматичне ввімкнення/вимкнення світла або приладів. 

БІЛЬШЕ КОНТРОЛЮ, МЕНШЕ ВИТРАТ 

Додаток забезпечує неймовірну наочність споживання енергії в будинку, допомагаючи зменшити витрати на електроенергію. Моніторинг, керування та багато іншого. Налаштуйте розумні сповіщення, щоб отримувати бути в курсі у разі відключення електроенергії або якщо забули вимкнути світло. 

Legrand Home + Control сумісний з: Amazon Alexa, Google Home або Apple HomeKit

ДОДАТОК HOME + SECURITY

Виходьте з дому зі спокійною душею завдяки розумним рішенням безпеки Netatmo! Отримуйте сповіщення на свій смартфон, коли відвідувач дзвонить у ваші двері, якщо є спроба злому або якщо виявлено дим. Сповіщення розумні, щоб ви могли діяти максимально швидко, коли це необхідно, уникаючи помилкових тривог. Створіть середовище, адаптоване до ваших потреб, встановіть продукти самостійно та отримайте доступ до всіх їхніх функцій із додатків Netatmo без абонентської плати чи додаткових витрат.

ДОДАТОК NETATMO HEALTHY HOME COACH

Хочете забезпечити максимально здоровий дім для своєї родини? Netatmo Healthy Home Coach показує вам, як це зробити! Незалежно від того, чи це найкращий рівень шуму для міцного сну, чи правильний рівень вологості для дитини з астмою, Healthy Home Coach вимірює те, що має значення, виділяє потенційні проблеми та розповідає, як їх вирішити. ДІЗНАЙТЕСЯ З ПЕРШОГО ПОГЛЯДУ, ЗДОРОВИЙ ВАШ ДІМ ЧИ НІ • Кольоровий фон програми дозволяє легко побачити, наскільки здорова кімната, де ви розміщуєте Healthy Home Coach. • Значки сповіщень допомагають визначити, який параметр потрібно виправити: вологість, якість повітря, шум або температуру. • У додатку відображаються поради, які допоможуть вам створити більш здорове середовище.