Перейти до основного вмісту
Logo print

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В НУБІП УКРАЇНИ | Legrand Україна

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В НУБІП УКРАЇНИ

Новини компанії 07/06/2024
Legrand

Компанія LEGRAND 30 травня прийняла участь в заході в Інституті енергетики і автоматики НУБіП України у рамках урочистостей до Дня Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБІП), в якому знайшлося місце для проведення Дня гостинності і Ярмарку вакансій за участю Кластера цифрової енергетики та представників бізнесу енергетичної сфери.


На виставковій експозиції для Ярмарку вакансій LEGRAND представив три головні продуктові напрямки: силове обладнання захисту і комутації, електроінсталяційні вироби і розумні системи керування, інформаційні мережі і обладнання для ЦОД. Наші менеджери Олексій Лебеда, Віктор Чайка та Роман Чередниченко поділились із студентами інформацією про нашу продукцію, цінності, напрямки діяльності та можливості працевлаштування.


Також на базі Науково-навчального інституту енергетики, автоматики та енергозбереження за участю директора Представництва LEGRAND в Україні Вячеслава Москвіна була урочисто відкрита нова лабораторія, в якій представлене силове обладнання захисту і комутації, електроінсталяційні вироби Legrand. Це відкриває нові можливості для майбутніх спеціалістів в галузі енергетики навчатись на прикладі сучасного обладнання і отримувати практичний досвід в їх майбутній професії.


Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з Інститутом енергетики і автоматики НУБіП України для підготовки найкращих спеціалістів з енергетики та допомоги у вирішенні сучасних викликів галузі в цілому!