Перейти до основного вмісту
Logo print

НОВІ СВІТЛОРЕГУЛЯТОРИ І ДАТЧИКИ РУХУ | Legrand Україна

НОВІ СВІТЛОРЕГУЛЯТОРИ І ДАТЧИКИ РУХУ

Новинки продукції 06/06/2024
Legrand

Група Legrand в Україні оголошує про оновлення механізмів нажимних світлорегуляторів і датчиків руху в усіх представлених серіях ТМ LEGRAND.


Основною метою заміни попередніх механізмів на нові є покращення їх продуктивності роботи з усіма типами навантажень, особливо з LED лампами. Також була потреба в раціоналізації пропозиції, оскільки раніше в кожній серії були різні типи механізмів, що обтяжувало процес вибору і підвищувало вірогідність помилок. Ще одна важлива відмінність – нові механізми мають повністю європейське походження.


НОВІ СВІТЛОРЕГУЛЯТОРИ
Кількість механізмів електронних світлорегуляторів скоротилась всього до 2: двопроводові на 125 Вт та трипроводові на 150 Вт світлодіодного навантаження. Обидва типи механізмів є універсальними. Важливо лише дотримуватись технічних рекомендацій по мінімальній та максимальній потужності, типам та кількості ламп. І головне – всі лампи мають бути регульовані! Нові світлорегулятори стали більш ергономічними: керування вмиканням/вимиканням та яскравістю здійснюється лише одною клавішею (замість двох в старому варіанті). До того ж нові механізми мають додаткові допоміжні функції, як-то можливість налаштування підсвітки/індикації, підключення із додатковими кнопками керування (прохідна схема), пам’ять рівня освітлення.


НОВІ ДАТЧИКИ РУХУ
Нові датчики руху також мають покращену продуктивність роботи зі всіма типами навантажень, тобто є універсальними. Відтепер в кожній серії ЕІВ будуть представлені 4 типи механізмів: двопроводові з кнопкою керування і без на 100 Вт та трипроводові з кнопкою керування і без на 500 Вт світлодіодного навантаження. Головна задача цих механізмів – вмикати освітлення при фіксації руху, робити це чітко і стабільно. Також ми додали декілька нових цікавих функцій: режим «Головний-підлеглі» для керування групою датчиків, робота групи датчиків з реле затримки на вимикання, паралельна робота кількох механізмів з загальним навантаженням, налаштування зони спрацьовування, часу затримки та граничної освітленості приміщення.


Отже, нові механізми світлорегуляторів і датчиків руху є гнучким і надійним рішенням нагальних щоденних задач: втілення будь-яких схем керування освітленням, економії коштів та створення додаткового комфорту в вашому домі!
 

Нові світлорегулятори і датчики руху