Перейти до основного вмісту
Logo print

Розумний будинок with Netatmo | Legrand Україна

Розумний будинок Netatmo

СИСТЕМА ДОМАШНЬОГО КОМФОРТУ


Розумний дім Legrand з технологіями Netatmo

Система домашнього комфорту with Netatmo складається з проводових і безпроводових пристроїв, у кожний із яких вбудовано інтелектуальний модуль. Основою системи є стартовий пакет, який складається з Wi-Fi-шлюзу, розумної розетки та безпроводового вимикача. Шлюз забезпечує підключення всіх IoT-пристроїв до інтернету й дає користувачам можливість керувати системою розумного будинку з будь-якої точки світу.

Додатково до стартового пакету в систему можуть бути додані різноманітні пристрої для розширення її функціоналу. Користувач може самостійно зібрати свій комплект із портфоліо доступних IoT-пристроїв.

 

Простий і швидкий монтаж системи , доступний користувачу

Встановлення розумних вимикачів і розеток нічим не відрізняється від встановлення традиційних електроінсталяційних виробів, тому здійснити це можна будь-коли і не очікувати на ремонт. До того ж споживач може «безболісно» заміни продукти з основних лінійок Valena Life/Allure і Celiane на їхні розумні аналоги завдяки збереженню концепції дизайну і встановлення будь-яких декоративних рамок із широкого діапазону колекцій. У базовому варіанті нові пристрої постачають у комплекті з лицьовими панелями і декоративними рамками трьох кольорів серій Valena Life і Celiane і п’яти кольорів серії Valena Allure.

 

Налаштування та керування за допомогою додатку Home + Control

Керування системою здійснюється за допомогою мобільного додатку Home + Control, в якому створюється план будинку та відображається поточний статус кожного розумного пристрою. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс передбачає як керування окремими модулями, так і використання сценаріїв поведінки групи smart-пристроїв, зокрема їхнє увімкнення і вимкнення за розкладом. Додаток дає змогу швидко налаштувати персональну систему для розумного будинку, додавати нові модулі, керувати IoT-пристроями віддалено.

Система домашнього комфорту with Netatmo відкрита до взаємодії та інтеграції з пристроями інших компаній, що працюють у галузі інтернету речей: Somfy, Bubendorf, Velux, Vaillant і інших. Керування також можливо за допомогою голосових помічників Apple Siri, Google Assistant і Amazon Alexa.

 

ТРИ ПРОСТИХ КРОКИ ДО РОЗУМНОГО БУДИНКУ LEGRAND WITH NETATMO

 

1. Встановіть розумні вироби 

Почніть із стартового набору, додайте проводові вироби: розетки, вимикачі, розумні мікромодулі та інше, доповніть систему бозпроводовими пультами керування.

 

2. Завантажде додаток Home + Control

Додаток доступний для завантаження на платформах Goofle Play Store та Apple App Store. Для налаштування системи виконуйте інструкції в додатку.

 

3. Керуйте будинком за допомогою смартфона або голосом

Налаштуйте сценарії для будь-якої події, отримуйте сповіщення та попередження про стан будинку. Система сумісна з голосовими помічниками Apple SiriGoogle AssistantAlexa Amazon.

КАТАЛОГИ


Міжнародний каталог 2023-2024
pdf133.64 МБ

БЕСТСЕЛЕРИ