Франція, Лімож, травень 2020 — Група Legrand, світовий спеціаліст з електричних та інформаційних систем будівель, оголошує про запуск своєї Стіни Соціальних Медіа, що присвячена ситуації з COVID19. Під заголовком "Legrand is #SwitchedOn", ця стіна висвітлює різні ініціативи, прийняті Legrand по всьому світу для боротьби з пандемією, які були опубліковані на Twitter, Facebook, LinkedIn або Instagram. Вона забезпечує в режимі реального часу ілюстрацію солідарності, що демонструється Групою та її філіями по всьому світу в умовах безпрецедентної економічної і санітарної кризи.

Основною метою цих чисельнних і різноманітних ініціатив є, перш за все, збереження здоров'я і благополуччя всіх співробітників Legrand. Вони також спрямовані на забезпечення безперервності обслуговування клієнтів і партнерів, діяльність яких є необхідною для функціонування економіки. І ще одне, але не менш важливе, вони роблять внесок у зусилля солідарності, розгорнуті для протидії впливу кризи, що особливо важливо для лікарень та будинків для людей похилого віку.
Стіна Соціальних Медіа "Legrand is #SwitchedOn" оновлюється в режимі реального часу та доступна за прямим посиланням https://legrandswitchedon.com або через www.legrandgroup.com.

Підписка на розсилку новин

Отримати останню інформацію