У липні 2021 року організація EcoVadis нагородила Групу Legrand платиновою медаллю — однієї з найвищих нагород, яка присуджується лише 1% компаній в своїй галузі, за досягнення в КСВ (Корпоративна соціальна відповідальність).

При оцінці компаній, EcoVadis посилається на базові стандарти КСВ, такі як Глобальний договір ООН, конвенції МОП, стандарти Глобальної ініціативи зі звітності, стандарт ISO 26000, а також відповідність чинному законодавству. Рейтинг компанії оцінюється за 4 рівнями ефективності КСВ: навколишнє середовище, етика, соціальні права і права людини, а також прозорість проведення закупівель.

Отримання такої відзнаки свідчить про дуже хороші характеристики Групи Legrand з точки зору КСВ. Що стосується «навколишнього середовища», то Legrand отримує оцінку 90 зі 100, що вкотре демонструє відповідність кліматичній стратегії Паризької угоди, спрямованої на обмеження глобального підвищення температури на 1,5 °C вище доіндустріального рівня і досягнення «вуглецевого нейтралітету».

Для компанії Legrand отримання платинової медалі EcoVadis має велику цінність, особливо перед своїми партнерами, оскільки це слугує додатковим підтвердженням надійності компанії Legrand та дотриманням компанією екологічних, соціальних та суспільних практик.

Підписка на розсилку новин

Отримати останню інформацію